zondag 31 mei 2020 18:30
Home / Algemeen / Beekvliet wint vierde cricket scholentoernooi
Patisserie De Rouw
Het winnende team

Beekvliet wint vierde cricket scholentoernooi

Het begint een mooie traditie te worden in Vught. Op vrijdag 23 februari streden leerlingen van het Maurick College (Vught), Beekvliet (Sint-Michielsgestel) en Jeroen Bosch College (Den Bosch) voor de vierde keer om de Cambridge Cricket Cup. De leerlingen van deze scholen hadden eerder tijdens de gymlessen kennisgemaakt met cricket. De scholenderby werd na een sportief toernooi gewonnen door een fanatiek spelend team van Beekvliet.

Jeugdcricket wordt in de regio beoefend bij de Vughtse Hockey & Cricket Club MOP. MOP neemt met twee jeugdteams deel aan de landelijke competitie. Wie op zoek is naar een uitdagende en tactische teamsport wordt uitgenodigd om een keer vrijblijvend mee te komen trainen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar mopjeugdcricket@gmail.com of kijk op mopjeugdcricket.blogspot.nl.

Het toernooi voor middelbare scholen en de cricket-gymlessen worden jaarlijks georganiseerd in de maanden januari en februari. Scholen uit de regio die meer willen weten over de cricketlessen en/of volgend jaar willen deelnemen aan scholenderby kunnen contact opnemen via het eerdergenoemde e-mailadres.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Alferink en MOP uit elkaar

De wegen van MOP Dames 1 en coach Karel Alferink scheiden aan het einde van …